Branje: 5 min

12 spletnih orodij, ki vam bodo olajšala vsakodnevno delo

Se tudi vam ob morju spletnih orodij, ki so na voljo za poenostavitev delovnih procesov in izboljšanje učinkovitosti kdaj zgodi, da preprosto ne veste, za katerega bi se odločili? Da vam vsaj malo olajšamo izbiro, z vami delimo seznam 12 orodij, ki jih uporabljamo na Madwise. Preverite.

Kazalo vsebine

Poznate tisti občutek, ko imate na izbiro milijon različnih možnosti, pa se na koncu za nobeno ne odločite, ker je vsega enostavno preveč? Potem ste se verjetno že srečali s paralizo izbire. Najsi bo to v trgovini, ko vas je s polic mamljivo vabila tisoč in ena vrsta sladkarij … Ali pa ko ste na spletu ravno želeli kupiti nov par čevljev, pa na koncu niste kupili nobenega, ker je bila izbira pač prevelika.

Podobno je tudi z raznimi spletnimi orodji, ki jih je na voljo že malo morje. A kako se v poplavi vseh, ki obljubljajo to in ono, odločiti za pravega?

Postanite učinkovitejši

Da vam vsaj malo olajšamo odločitev, z vami delimo seznam spletnih orodij, ki jih uporabljamo na Madwise in ki vam bodo pomagala pohitriti in poenostaviti nekatere procese ter povzdigniti vaš digitalni marketing na višji nivo.

1. VidIQ

Gre za nabolj priljubljeno orodje za optimizacijo video vsebin na YouTubu, ki  ustvarjalcem vsebin pomaga povečati prisotnost na platformi. VidIQ je nadvse uporaben pri analizi videov, iskanju pravih ključnih besed in pregledu statistike o vašem YouTube kanalu. Hkrati pa omogoča, da analizirate svoje konkurente in izboljšate strategije ter s tem dosežete večjo učinkovitost na YouTubu. 

2. Hunter

To spletno orodje vam omogoča iskanje e-poštnih naslovov različnih organizacij in podjetij po vsem svetu. Po tem, ko vnesete ime izbrane domene ali podjetja, vam na podlagi vnešenih informacij razkrije seznam e-poštnih naslovov, ki so povezani z izbranim podjetjem ali organizacijo. Hunter vam omogoča tudi preverjanje, ali so ti e-poštni naslovi veljavni in ali so uporabljeni v drugih javno dostopnih virih. 

3. ManyChat

Orodje za avtomatizacijo sporočil za Facebook in Instagram omogoča enostavno vzpostavitev interakcij s strankami in sledilci prek Messengerja. Z njegovo pomočjo lahko ustvarite različne scenarije “klepetalnih robotov”, ki avtomatizirajo odgovore na pogosta vprašanja, sprejemajo naročila, pošiljajo obvestila o novih izdelkih in storitvah ter na splošno izboljšujejo uporabniško izkušnjo na Messengerju.

4. Canva

Še posebej je priljubljena pri vseh, ki nimajo veliko izkušenj z dizajnom, in pri tistih, ki želijo pohitriti oblikovanje vsebin ter ustvariti vizualno privlačne grafike. Uporabnikom omogoča ustvarjanje privlačnih in profesionalnih grafik, ne da bi potrebovali obsežno znanje o oblikovanju. Vsebuje pa tudi široko paleto predlog in dizajnov, ki jih lahko prilagodite po svojih željah in potrebah.

5. Hotjar

Orodje za analizo spletnih strani omogoča vpogled v obnašanje uporabnikov na spletni strani. Z uporabo različnih funkcij, kot so snemanje aktivnosti obiskovalcev spletnih strani, sledenje gibanja miške, izpolnjevanje anket in vprašalnikov ter spremljanje analitike, vam lahko olajša razumevanje, kako obiskovalci uporabljajo vašo spletno stran. 

6. Google Search Console

Z njegovo pomočjo lahko spremljate, kako Google indeksira vašo spletno stran, katere ključne besede se uporabljajo za iskanje vaših vsebin, in ali obstajajo morebitni problemi s spletno stranjo, ki bi lahko vplivali na njeno uvrstitev na iskalniku. Orodje je nepogrešljivo za vse, ki želite izboljšati svojo prisotnost na spletu in povečati promet na svoji spletni strani.

7. Ahrefs

All-in-one SEO orodje vam omogoča, da analizirate ključne besede, sledite poziciji spletnih strani v iskalnih rezultatih, odkrijete nove povezave in ocenite kakovost svoje spletne vsebine. Poleg tega orodje omogoča tudi analizo družbenih omrežij in spremljanje marketinških kampanj. Ahrefs je izjemno uporaben za vse, ki se ukvarjajo z optimizacijo iskalnikov in digitalnim marketingom.

8. Scribe

Če pogosto pomagate drugim z razlaganjem, usposabljanjem in odgovarjanjem na »hitra vprašanja«, vam Scribe lahko prihrani ogromno časa. Omogoča vam namreč snemanje postopkov ter takojšnje ustvarjanje besedilnih in slikovnih vodičev po korakih.

9. Reading Buddy

Orodje, ki simulira metode hitrostnega branja, kot sta Meta Guiding in Rapid Serial Visual Presentation (RSVP), vam pomaga hitreje prebrati in razumeti označeno besedilo. Omogoča vam, da hitreje preletite del besedila in tako dobite občutek o glavnih idejah in ključnih točkah, ne da bi vam bilo treba prebrati vsako posamezno besedo.

10. Repurpose

S pomočjo Repurpose lahko preprosteje objavljate svoje video vsebine na različnih kanalih. Ne le, da avtomatizira njihovo objavljanje, ampak prilagodi tudi format videa za različne platforme.

11. TinyWow

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste želeli na hitro želeli pretvoriti JSON datoteko ali skompresirati sliko, pa orodja niste imeli naloženega na vaši napravi? TinyWow ponuja veliko brezplačnih orodij (med njimi tudi AI orodja), ki vam lahko močno olajšajo življenje.

12. Companies.tools

Če vas zanima, kakšen tool stack imajo najboljše tehnološke ekipe na svetu, si lahko na Companies.tools ogledate, katere aplikacije uporabljajo za raziskovanje, oblikovanje, kodiranje, podporo, analitiko in še več.

Prihranite dragoceni čas

Področje digitalnega marketinga je razburkano in zahtevno področje, a s pravimi orodji lahko poenostavite svoje delo in se osredotočite na tisto, kar je najpomembnejše – na učinkovite digitalne aktivnosti, ki prinašajo rezultate.

Verjamemo, da vam bo zgornji seznam spletnih orodij pomagal delati bolje in učinkoviteje. Če se vam katero od njih zdi še posebej koristno, vas vabimo, da seznam podelite s svojimi sodelavci in kolegi.

Sorodne vsebine

Kategorije