Spletna stran je vaša spletna predstavitev, zato pri izdelavi spletne strani poskrbimo za dovršeno oblikovanje strani, odlično uporabniško izkušnjo, hitro nalaganje strani na mobilnih napravah in ustrezno vsebinsko predstavitev. Oblikujemo spletno mesto, ki je tudi vaše prodajno orodje.

Izdelava spletnih strani

Kako se lotiti izdelave spletne strani

Izdelava spletnih strani mora izhajati iz poslovnih ciljev podjetja, zato že v procesu načrtovanja spletne strani definiramo, kako bomo te cilje najbolj učinkovito dosegli. Opredelimo, ali je za vas najprimernejša izdelava predstavitvene spletne strani ali posamezne pristajalne strani. Opravimo natančno analizo dejavnosti in vaše spletne konkurence ter spletno stran umestimo v vaš poslovni model.

Na podlagi analize ustvarimo vsebine, ki spodbujajo odziv obiskovalca vaše strani. Hkrati poskrbimo za optimizacijo tekstov za iskalnike (SEO), da vas kupci najdejo na prvih straneh Googla.

30 NASVETOV ZA PRENOVO
SPLETNEGA MESTA

Prenesite si vodič s 30 uporabnimi nasveti pri prenovi spletnega mesta in poskrbite, da bo hitra in učinkovita.

Prenesi vodič

Oblikovanje spletnih strani

Pri oblikovanju spletnih strani poskrbimo za moderen izgled, funkcionalnost in vrhunsko uporabniško izkušnjo. Načrtovanja kompleksnih projektov se lotimo z izdelavo žičnih modelov (wireframes) ali agilnim pristopom, kjer naročnik vidi delujočo stran v posameznih razvojnih fazah. Pri oblikovanju zasledujemo dobre prakse s področja dizajna, UX-a, optimizacije za iskalnike in pisanja vsebin.

Glede na cilje izberemo sistem za upravljanje spletnih strani (CMS), ki vam omogoča, da spletna stran deluje hitro in nemoteno ter vam daje popoln nadzor nad vsebinami in možnost prilagajanja ter nadgradenj. Razvijamo strani na platformah Wordpress, Joomla, Drupal; ponujamo tudi rešitve po meri.

Oblikovanje spletnih strani

Pri izdelavi spletne strani se lahko
obrnete na našo pomoč.

Razvoj in kodiranje spletnih strani

Razvoj in kodiranje
spletnih strani

Tehnična izdelava spletne strani upošteva vse najnovejše standarde in tako zagotavlja, da bo vaša nova spletna stran prilagojena tudi uporabi na različnih napravah. Razvoj spletne strani vključuje tudi poglobljeno testiranje delovanja, saj se zavedamo, da je brezhibna funkcionalnost ključna za nemoteno poslovanje.

Nudimo tudi vzdrževanje spletnih strani, s katerim poskrbimo, da bo spletna stran delovala brez težav.