Growth hacking z metodološkim pristopom rešuje izzive na področju rasti podjetja. Gre za način razmišljanja in načrtovanja ter za povsem praktične procese in veščine, ki podjetjem pomagajo, da odkrijejo najbolj učinkovite poti do hitre rasti in osvajanja novih trgov.

Digitalni marketing

Growth hacking in digitalni marketing

Growth hacking zadeva celotno podjetje, saj gre za križanca med produktnim razvojem, analizo, optimizacijo uporabniške izkušnje, marketingom in tehnologijo. Znotraj digitalnega marketinga se growth hacking osredotoča na inovacije, skalabilnost in povezljivost uporabnikov. Z uporabo novih tehnologij in digitalno transformacijo znotraj podjetja pa poskrbi tudi za optimizacijo notranjih procesov in bolj zadovoljne zaposlene. Gre za proces, ki temelji na hitrem sosledju eksperimentov in testov, kjer je glavni cilj rast podjetja.

Zakaj pri growth hackingu sodelovati z Madwise

Madwise je – kot ena od najhitreje rastočih agencij v regiji – popoln partner za podjetja, ki si želijo rasti. Growth hacking rešitve se prilagajajo naročniku od prvega povpraševanja naprej in vključujejo strokovno analizo preteklega poslovanja, podroben načrt digitalnega marketinga za prihodnost ter v praksi preizkušene delujoče rešitve, ki prinašajo rezultate takoj:

  • iskanje neizkoriščenih kanalov pridobivanja kupcev,
  • optimizacijo poslovanja z analitičnim pristopom,
  • doseganje dolgoročne rasti in profitabilnosti,
  • ohranjanje obstoječih kupcev in ustvarjanje ambasadorjev,
  • izbor in implementacijo ustreznih growth hacking orodij ter
  • vzpostavitev učinkovitega in avtomatiziranega marketinga.
Madwise
Digitalni marketing

Growth hacking za posamezna področja marketinga

Glede na potrebe podjetja lahko strokovna ekipa pripravi predloge za viralne kampanje, vzpostavi sistem za sledenje rezultatom, optimizira vaše spletno mesto ali pa v svoje roke prevzame zgolj digitalno oglaševanje. Z implementacijo naprednih orodij za spremljanje rezultatov, kot so Google Analytics in Google Optimize, HotJar, CrazyEgg, Visual Website Optimizer, Unbounce in Hubspot, vas Madwise tudi opolnomoči, da spremljate rast svojega posla na spletu “v živo”.