Ponujamo strokovne rešitve na področju IT-ja, ecommerca, growth hackinga in lead generationa. Ustvarjamo učinkovita spletna mesta in spletne trgovine, vodimo profitabilne B2B lead generation kampanje ter napredno spletno oglaševanje. Z growth hacking pristopi ustvarimo dodano vrednost, ki podjetjem omogoča kontinuirano rast.

E-commerce

E-commerce

Specializirani smo za <strong>izdelavo spletnih trgovin, optimizacijo uporabniške izkušnje</strong> ter <strong>učinkovito oglaševanje</strong>, ki prinaša visok ROI.

Growth hacking

Growth hacking

Z naprednimi <strong>growth hacking metodami</strong> poskrbimo za ustrezen spletni nastop podjetja, <strong>rast prodaje</strong> in najdemo pravi pristop za <strong>osvajanje novih trgov</strong>.

Lead generation & nurturing

Lead generation & nurturing

Kot specialist za <strong>pridobivanje B2C in B2B kontaktov</strong> v kompleksnih panogah poskrbimo za <strong>nove prodajne priložnosti</strong> in avtomatizacijo prodajnih procesov.

IT rešitve

IT rešitve

Izdelujemo <strong>učinkovite spletne strani in aplikacije</strong> za podjetja, ki jim je poleg izgleda pomembna predvsem učinkovitost spletnega nastopa.