Raziskave kažejo, da se nakupne navade potrošnikov hitro spreminjajo (vir: Online-Shopping and E-Commerce worldwide). Poleg raziskovanja ponudbe in posameznih produktov ali storitev se vse več nakupov zgodi na spletu. Vzpostavitev spletnih ecommerce rešitev je ključnega pomena za vsa podjetja, ki želijo doseči kupce, kjer ti so – na spletu.

Spletne trgovine in digitalni marketing

Spletne trgovine in digitalni marketing

Ecommerce rešitve vključujejo izdelavo spletne trgovine, optimizacijo uporabniške izkušnje (UX), učinkovito oglaševanje produktov / storitev ter napredne marketinške pristope za doseganje visokega ROI. Spletno nakupovanje je priljubljeno zaradi koristi, ki jih prinaša kupcem. Široka izbira na enem mestu, odprava vrst pred natrpanimi blagajnami, preprosta primerjava izdelkov in udobje med nakupovanjem so gonilo rasti ecommerca. Podjetjem omogoča podrobno predstaviti svojo ponudbo s podrobnimi opisi, slikami, videi in mnenji ostalih kupcev, kar potrošnikom olajša odločanje o nakupu izdelka ali storitve.

Zakaj Ecommerce rešitev prepustiti nam

Podjetja, ki želijo vstopiti v ecommerce segment, izboljšati delovanje obstoječe spletne trgovine ali oglaševalskih aktivnosti se največkrat soočajo z vprašanji in izzivi, kot so:

  • izbor ustrezne platforme za spletno trgovino,
  • definiranje nakupnih poti obiskovalcev spletne trgovine,
  • doseganje dolgoročne rasti & profitabilnosti,
  • retencija obstoječih kupcev in povečanje ponovnih nakupov,
  • optimizacija uporabniške izkušnje in košarice
  • izbor in implementacija ustreznih analitičnih orodij ...

Madwise je prepoznan kot strokoven partner na področju e-commerce rešitev in digitalnega marketinga za spletne trgovine. Podjetja se na Madwise obračajo, ker želijo celovite ecommerce rešitve, saj se zavedajo, da za uspešno poslovanje nista dovolj le postavitev spletne trgovine in zagon spletnega oglaševanja.

Zakaj Ecommerce rešitev prepustiti nam
Kakšne rešitve ponujamo

Kakšne rešitve ponujamo

Madwise ecommerce rešitve vključujejo analizo obstoječe spletne trgovine oziroma svetovanje pri izbiri primerne platforme za nove spletne trgovce, moderno oblikovanje in razvoj spletne trgovine, optimizacijo uporabniške izkušnje, napredno spletno oglaševanje in optimizacijo spletne strani (SEO) ter vzpostavitev analitičnih orodjih za spremljanje vaših obiskovalcev/-k.

Glede na potrebe podjetij strokovna ekipa postavi spletno trgovino na eni od uveljavljenih platform – Shopify, Woocommerce, Magento ali razvije rešitev po meri, ki zadovolji specifične zahteve. Uveljavljenim spletnim trgovcem pa pomaga vzpostaviti učinkovit digitalni marketing za generiranje prodaje s pozitivnim ROI-jem.