Izdelave spletne trgovine se lotevamo celostno. Poleg postavitve infrastrukture na eni izmed izbranih platform (Woocommerce, Magento, Shopify ali kateri drugi) poskrbimo, da so vaše persone jasno definirane, nakupna pot popolnoma optimizirana, analitična orodja ustrezno implementirana in uporabniška izkušnja vrhunska.

Spletne trgovine in digitalni marketing

E-commerce rešitve, ki vključujejo izdelavo spletne trgovine, optimizacijo uporabniške izkušnje (UX), učinkovito oglaševanje produktov ali storitev ter napredne marketinške pristope za doseganje visokega ROI-ja (Return on Investment), so ključne za obstanek in uspeh podjetij v digitalni dobi. Nakupovanje prek spleta je naša sedanjost in prihodnost, ne zgolj trend.

Priljubljeno je predvsem zaradi koristi, ki jih prinaša kupcem. Široka izbira na enem mestu, odprava vrst pred natrpanimi blagajnami, preprosta primerjava izdelkov in udobje med nakupovanjem so gonilo rasti e-commerca. Podjetjem omogoča podrobno predstavitev ponudbe z natančnimi opisi, slikami, videi in mnenji ostalih kupcev, kar potrošnikom olajša odločanje o nakupu izdelka ali storitve.

Oblikovanje spletne trgovine

OBLIKOVANJE SPLETNE TRGOVINE

Pri oblikovanju spletne trgovine upoštevamo uporabniško izkušnjo in poskrbimo za vrhunsko prodajo.

Izbor platforme

IZBOR PLATFORME

Odvisno od števila izdelkov, ERP ali CRM povezav in ostalih dejavnikov izberemo ustrezno platformo.

Razvoj trgovine

RAZVOJ TRGOVINE

Pri razvoju trgovin uporabljamo agilni pristop in poskrbimo, da je naročnik navdušen v vseh fazah projekta.

Izobraževanje naročnika

IZOBRAŽEVANJE NAROČNIKA

Po končanem projektu naročnika naučimo upravljati spletno trgovino in spremljati uspešnost prodaje.

5 GRADNIKOV DIGITALNEGA
MARKETINGA

V vodiču predstavljamo 5 gradnikov digitalnega marketinga, ki služijo kot izhodišče pri vaši digitalni infrastrukturi.

Prenesite vodič

Razvoj spletnih trgovin

Glede na potrebe vaših strank, število izdelkov, tehnično zahtevnost, integracijo s CRM ali ERP sistemi in ostale kriterije bomo skupaj izbrali ustrezno platformo – Shopify, Woocommerce ali Magento. Pri programiranju spletne trgovine upoštevamo vse najnovejše standarde in zagotovimo, da je prilagojena uporabi na različnih napravah ter optimizirana za iskalnike.

Razvoj spletne trgovine vključuje tudi poglobljeno testiranje, s katerim zagotovimo brezhibno funkcionalnost, poskrbimo pa tudi za implementacijo analitičnih orodij.

Razvoj spletnih trgovin

Pri izdelavi spletne strani se lahko
obrnete na našo pomoč.

Vzdrževanje spletnih strani

Vzdrževanje
spletnih trgovin

Nudimo tudi dolgoročno vzdrževanje spletne trgovine, s katerim poskrbimo, da bo ta delovala brez težav pri morebitnih posodobitvah ali nadgradnjah. Naučimo vas tudi upravljanja s spletno trgovino – od dodajanja artiklov, urejanja multimedijskih vsebin, spreminjanja besedil do urejanja celotnega postopka spletne prodaje.

Po zagonu spletne trgovine vam nudimo upravljanje naprednega oglaševanja na Googlu in družbenih omrežjih, kjer poskrbimo tudi za dinamični remarketing, ki targetira obiskovalce spletne trgovine s personaliziranimi oglasi izdelkov, ki so si jih ogledali.