Spletna stran ali aplikacija je pogosto prva točka interakcije podjetja s strankami. Kupci so namreč na spletu, kjer je ponudb preveč, informacij neskončno in pozornosti premalo. Prav zato je premišljeno načrtovana in kakovostno izdelana spletna stran pomembna konkurenčna prednost in najboljša podpora prodajnim aktivnostim podjetja.

Digitalni marketing

IT rešitve v službi digitalnega marketinga

Temelj uspešnega nastopa na spletu je do uporabnika prijazna spletna stran ali aplikacija. Takšna spletna predstavitev dolgoročno poveča prodajo izdelkov, ugled podjetja in blagovne znamke na trgu. Madwise poleg izdelave spletnih strani ponuja IT rešitve na področju e-commerca, ki podjetjem omogočajo, da takoj začnejo prodajati tudi prek spleta.

Za podjetja, ki nagovarjajo kupce na mobilnih napravah, izdelujemo mobilne aplikacije in izvirne igrifikacijske rešitve. Na področju generiranja leadov postavljamo optimizirane pristajalne strani in implementiramo sisteme za marketinško avtomatizacijo. Za sledenje rezultatom vzpostavimo napredna orodja za spletno analitiko. Poskrbimo tudi za ustrezno gostovanje in vzdrževanje spletnih strani.

Zakaj IT rešitve prepustiti Madwise

Madwise je prepoznan kot strokoven partner v panogi IT rešitev na vseh področjih spletnega oblikovanja in programiranja. Proces izdelave spletnih strani ali aplikacij se začne z natančno analizo panoge in konkurence ter podrobnim načrtom celotnega spletnega nastopa. To je podlaga za učinkovito rešitev, na kateri bodo temeljile vse prihodnje spletne aktivnosti.

V skladu z naročnikovimi cilji strokovna ekipa poskrbi za izdelavo spletne ali pristajalne strani na eni od najpopularnejših platform za upravljanje vsebin (Wordpress, Joomla, Drupal) ali pa ustvari rešitev po meri, ki zadovolji specifične zahteve. Prepoznavni smo tudi po optimizaciji uporabniške izkušnje obstoječih spletnih strani. Svojim naročnikom nudimo ažurno tehnično podporo in vzdrževanje.

Madwise