Pridruži se najboljšim na spletu! To je tvoja priložnost, da skupaj rastemo, se razvijamo in postanemo najboljša različica samih sebe. Če ti to zveni prepričljivo in si nekdo, ki želi s svojim delom ustvarjati spremembe, se nam oglasi. Veseli bomo tvojega sporočila!

Trenutno nimamo
razpisanih prostih delovnih mest

Aktualna prosta delovna mesta

Specialist/ka za digitalno oglaševanje: Google ads

V oddelek za performance marketing vabimo nekoga, ki nam bo pomagal izvajati najučinkovitejše oglaševalske kampanje na spletu.

VEČ O DELOVNEM MESTU

Prodajnik/-ca

Iščemo izkušenega prodajnika, ki bo s svojimi izkušnjami in energijo pripomogel/-a k razvoju podjetja in skupaj z obstoječo ekipo pisal/-a zgodbe o uspehu.

VEČ O DELOVNEM MESTU
prodajnik

Tvoje sanjske zaposlitve ni na seznamu?

Vedno na preži za ...

potenciali, ki jih lahko s tvojo
pomočjo skupaj dosežemo.

Pridruži se mladi in uigrani ekipi digitalnih strokovnjakov, ki želi z vsakim sestankom, vsakim vizualom, vsako besedo in vsako vrstico kode pustiti vtis, ki traja.

Talenti

Sezuj nas s svojimi izkušnjami, domiselnimi rešitvami in izvirnimi pristopi, ki nam bodo pomagali rešiti tudi najbolj zapletene izzive naših partnerjev.

PRIDRUŽI SE NAM

Študenti

Začni svojo kariero graditi že danes! Razširi svoje digitalne horizonte, osvoji nova znanja in se uči od najboljših na spletu. Postani del naše ekipe!

PRIDRUŽI SE NAM