Marketinško svetovanje oziroma consulting je namenjeno podjetjem, ki želijo nadgraditi svoj marketing z digitalno transformacijo ali potrebujejo pomoč pri vzpostavitvi procesov. Podjetjem, ki želijo dodatno izobraziti svoje zaposlene in nadgraditi njihove kompetence, nudimo izobraževanja in praktične delavnice, ki jih vodijo strokovnjaki z vseh področij digitalnega marketinga.

Svetovanje in digitalna transformacija podjetij

Svetovanje in digitalna transformacija podjetij

Digitalna transformacija predstavlja strateško spremembo delovanja podjetij, ki se morajo prilagajati novemu profilu kupcev in premiku nakupne poti na splet. Digitalni marketing je eden ključnih gradnikov transformacije, ki od marketingarjev zahteva usvojitev novih znanj in rabo specializiranih marketinških orodij. Madwise podjetjem nudi strokovni consulting za vsa področja digitalnega marketinga in jih opolnomoči za samostojno delovanje. Z zunanjim, neobremenjenim vpogledom podjetjem pomagamo identificirati ključne izzive, prednosti in pomanjkljivosti ter oblikujemo strategijo za izvedbo digitalne transformacije. Podjetjem, ki že aktivno izvajajo digitalne marketinške aktivnosti, pa pomagamo postaviti procese na višjo raven.

LEAD GENERATION
VODIČ

Prenesite si prvi lead generation vodič v slovenščini in izvedite vse o pridobivanju in upravljanju leadov.

Prenesi vodič

Strokovno svetovanje podjetjem

Podjetjem, ki že imajo ekipe za digitalni marketing, nudimo svetovanje pri kompleksnih projektih, kot so ureditev infrastrukture spletne analitike, postavitev marketinške avtomatizacije, prenova spletnega mesta in drugih. Tovrstni projekti zahtevajo poglobljeno znanje z različnih področij digitalnega marketinga, kjer je pomoč strokovnjakov ključnega pomena za uspešno izvedbo in doseganje želenih rezultatov oziroma učinkov. Poleg svetovanja pri projektih podjetjem nudimo izpopolnjevanje zaposlenih z izobraževanjem in praktičnimi delavnicami.

Strokovno svetovanje podjetjem