Branje: 1 min

Madwise WISEmeet: LEAD GENERATION

Pridobivanje novih kakovostnih kontaktov je tema, s katero se ukvarja vsak marketingar, ki da kaj nase. Ker se je z digitalnim kupcem velik del nakupne poti preselil na splet, je precej smiselno, da gremo nove leade iskat tja. KAKO? Izveste na prvem WISEmeet srečanju Na pameten in jedrnat način bomo dveh urah sestavili celotno kampanjo za generiranje […]

Lead generation wisemeet

Kazalo vsebine

Pridobivanje novih kakovostnih kontaktov je tema, s katero se ukvarja vsak marketingar, ki da kaj nase. Ker se je z digitalnim kupcem velik del nakupne poti preselil na splet, je precej smiselno, da gremo nove leade iskat tja.
KAKO? Izveste na prvem WISEmeet srečanju

Na pameten in jedrnat način bomo dveh urah sestavili celotno kampanjo za generiranje leadov. Skupaj s Sašom se bomo sprehodili po njenih 7 ključnih korakih in nalogo rešili tudi v praksi. Naš cilj je, da pridobite znanje, ki vam bo koristilo pri vašem delu.

KDAJ? Četrtek, 29.10. ob 17:00

KJE? Kreativni prostori (sejna soba) Tobačne 2, Ljubljana

PRIPRAVA: Ni potrebna. Če jo pa želite, svetujemo branje zapisa 7 sestavin uspešne lead generation kampanje.

 

Prvi WISEmeet o lead generation je dosegel svoje želene kapacitete. Prijave so zaprte.

 

Mislimo, da se lahko maksimalno posvetimo znanju le, če nas ni neskončno mnogo. Prvi WISEmeet bo tako namenjen le dvajsetim (20!) marketinško zvedavim damam in gospodom, ki bodo s prijavo pohiteli. Se vidimo?

Sorodne vsebine

Kategorije