Mobilne aplikacije so učinkovit kanal za stik s kupci, njihova vsestranska uporaba pa nudi številne koristi za podjetja in njihove stranke. S prihodom 5G omrežja, hitrim razvojem mobilnih naprav in augmentirano realnostjo bodo imele iOS, Android in ostale aplikacije pomembno vlogo v vsakdanu podjetij in posameznikov.

Izdelava

Kako se lotiti izdelave mobilne aplikacije

Pred izdelavo mobilnih aplikacij s podjetjem jasno definiramo namen aplikacije in podrobno opredelimo navade ciljne skupine. Izberemo tip aplikacije in platforme na katerih jo bomo razvijali. Preučimo aktivnosti konkurence in jasno razdelamo načine promocije aplikacije v spletnih trgovinah Google Play in Apple App Store ter ostalih kanalih. Podjetjem pomagamo v vseh korakih od načrtovanja do izvedbe in promocije.

30 NASVETOV ZA PRENOVO
SPLETNEGA MESTA

Prenesite si vodič s 30 uporabnimi nasveti pri prenovi spletnega mesta in poskrbite, da bo hitra in učinkovita.

Prenesi vodič

Oblikovanje mobilnih aplikacij

Pri oblikovanju mobilnih aplikacij izhajamo iz uporabnikov in v ospredje postavimo ključno funkcionalnost, ki rešuje njihovo težavo. Poskrbimo, da je navigacija intuitivna in enostavna, uporabniška izkušnja pa konsistentno vrhunska na vseh tipih naprav prek katerih uporabniki rokujejo z aplikacijo. Uporabimo enostavne geste za upravljanje in ustrezne velikost gumbov. Poskrbimo tudi za ustrezen onboarding novih uporabnikov in frekvenco potisnih sporočil.

Oblikovanje

Pri izdelavi spletne strani se lahko
obrnete na našo pomoč.

Razvoj

Razvoj mobilnih aplikacij

Pri razvojnem delu izdelave mobilne aplikacije upoštevamo vse najnovejše smernice in zagotavljamo delovanje aplikacije na različnih mobilnih operacijskih sistemih ter različnih napravah. Razvoj mobilne aplikacije vključuje poglobljeno testiranje funkcionalnosti, saj se zavedamo, da je brezhibna uporabniška izkušnja osnova za aktivacijo in retencijo uporabnikov.