To do in Slovenia je blagovna znamka, pod katero se skriva več kot 60 let izkušenj pri organizaciji izletov pri nas. Zanje smo prenovili spletni portal, kjer lahko obiskovalci rezervirajo svoja nepozabna doživetja.

To do in Slovenia
To do Slovenia dnevni izleti

Dnevni izleti v Sloveniji

Pri To-do-in-Slovenia so specializirani za organizacijo dnevnih izletov po najlepših turističnih destinacijah po Sloveniji. Njihovo poslanstvo je strankam ponuditi izlete po meri in se prilagoditi njihovim potrebam ter si tako zagotoviti nepozabno izkušnjo. Star portal, ki je bil namenjen rezervaciji izletov, je postal zastarel in okoren. Hkrati ni izražal dodane vrednosti, ki jo nadstandardna ponudba To-do-in-Slovenia prinaša njihovim strankam.

To do in Slovenia

Trije ključni izzivi

Ključni izzivi, ki so se nam porajali pri izvedbi projekta, so bili rebranding oziroma repozicioniranje blagovne znamke, kjer je pomembno vlogo igrala spletna stran. Poudarek na fleksibilnosti in edinstvenosti izkušnje sta pomenila, da smo morali ustrezno oblikovati izgled in vsebino spletnega mesta. Z naročnikom smo jasno definirali ciljno javnost in persone ter poskrbeli za odlično uporabniško izkušnjo, ki je upoštevala uporabnike mobilnih naprav in namiznih računalnikov. Na novo smo postavili vse korake rezervacije izletov, ustrezno predstavili posamezne izlete in dodali uporabne vsebine, ki odgovorijo na vsa vprašanja, ki se porajajo turistom na obisku v Sloveniji.