Za eno izmed najuspešnejših slovenskih podjetij, Hooray Studios, smo oblikovali in razvili korporativno spletno stran. Z interaktivnimi detajli spletne uporabnike vabi v čarobni svet personaliziranih knjig Mali junaki.

Hooray Studios – čarobna uporabniška izkušnja

Korporativna spletna stran, ki izžareva unikatno identiteto podjetja

Hooray Studios deluje na 7 trgih po celem svetu, vendar se povsod pojavlja z drugim imenom, prilagojenim za izbrani trg. S spletno stranjo in knjigami v lokalnem jeziku se lahko bolje približajo svojim kupcem in na pristnejši način predstavijo svoje personalizirane knjige. A začutili so, da je prišel čas za predstavitev tudi njihovega podjetja – kreativcev, ki so osrečili že več kot milijon otrok.

Hooray Studios – čarobna uporabniška izkušnja
Hooray studio zmaj

Knjige, ki jih ustvarjajo Hooray Studios, znajo istočasno navdušuti (otroke) in ganiti (starše). Zato smo želeli na novo spletno stran preslikati kreativno in iskrivo energijo, ki prežema tako poslovanje podjetja kot tudi njihove knjige. V ospredje smo postavili igrivost, barvitost in ganljivost otroškega navdušenja, ki pa jih povezuje vpogled v delovanje zanesljivega in hitro rastočega podjetja.

Spletna stran, ki oživi

Prav vsak element spletne strani premišljeno in kreativno nadgrajuje interaktivno spletno izkušnjo. Ob premikanju po spletni strani uporabnike pri vsakem koraku pozdravljajo subtilni detajli in nevsiljive animacije, s katerimi ilustracije iz knjig zaživijo na spletu.

Ilustracije, ki krasijo Hooray Studio knjige, iščejo in vzpostavljajo oseben stik z bralcem. To smo želeli prikazati tudi na spletni strani. Na vsakem segmentu skrbno izbrana ilustracija in zasnovana vsebina neposredno komunicirata z obiskovalcem strani. Junaki tako skupaj orisujejo brezmejen svet otroške domišljije.

Intuitivnost podajanja zgodbe smo podprli z vpeljavo animacij, ki še dodatno oživijo junake. S skrbno načrtovano animacijo, ki prikazuje naravno gibanje likov, so animirani tudi posamezni elementi, kot so npr. listi, gugalnik, zvezde ... Skupaj tvorijo živo celoto animiranega sveta, ki obiskovalca strani nikakor ne pusti ravnodušnega.

Hooray studio deklica

Komentar naročnika