Za luksuzno vilo Alma Vista smo postavili spletno stran, ki nudi obiskovalcem vse ključne informacije o nastanitvi, posestvu in vinski kleti družine Simčič ter širši okolici – čudovitih Goriških Brdih.

Alma Vista
  • Predstavitveno spletno mesto

  • Sodoben, minimalističen dizajn

  • Vrhunske fotografije

Luksuzna vila

Alma Vista je luksuzna vila in edinstvena izkušnja, ki jo lahko doživite v srcu Goriških Brd. Vila je del vinorodne posesti družine Simčič, ki slovi po vinih, ustvarjenih s strastjo in spoštovanjem tradicije. Gostom omogoča sproščujoč oddih v objemu čudovite narave in nudi pester nabor pristnih lokalnih doživetij, kot sta obisk vinske kleti ali vinska delavnica. Obiskovalcem omogoča tudi spoznavanje domačih in tujih umetnikov ter sobivanje z umetniškimi deli, ki vili zares dajejo poseben čar.

Eleganten dizajn spletnega mesta

Največji izziv, pred katerega smo bili postavljeni, je bil, kako prikazati raznolikost ponudbe, ne da zanemarimo eleganco in prestiž, ki odlikujeta vilo. Oblikovna podoba spletne strani je zato minimalistična; pomembno vlogo igrajo predvsem vrhunske fotografije, ki vilo in njeno okolico prikažejo v najlepši možni luči.

Alma vista eleganten dizajn

Uporabniška izkušnja

Spletna stran nudi vse ključne informacije na dosegu roke in je enostavna za uporabo. Preprost kontaktni obrazec obiskovalcem omogoča, da bivanje rezervirajo kar preko spletne strani; koledar zasedenosti je v pomoč pri izbiri terminov.

Alma vista uporabniška izkušnja

Moč besede

Besedila, ki smo jih pripravili tako za slovensko kot tudi za angleško različico spletne strani, so kratka, jedrnata in sporočilna. Z dodatkom poetičnosti lepo zaokrožijo vizualno podobo spletne strani.

Alma vista moč besede