Webinar: torek, 1. februar, ob 13. uri

SEJMI VS. IN DIGITAL

Brezplačni webinar za sejemske razstavljavce

Pandemija je močno spremenila B2B poslovanje. Marsikdo se sprašuje, kako navezati stike s potencialnimi partnerji in pridobiti nove stranke – zdaj ko ni sejmov oz. ti potekajo v okrnjeni obliki? Za vsako težavo obstaja rešitev, tudi za vašo. Imenuje se digital!

Zanima me več

Za vas smo pripravili brezplačni webinar za B2B podjetja, kjer boste izvedeli, kako se kljub odpovedanim ali omejenim izvedbam sejmov približati specifičnim panogam, poiskati in nagovoriti potencialne stranke ter širiti svoje poslovanje.

V njem boste izvedeli, kaj lahko naredite takoj in kaj v roku enega leta, da boste pridobili več kvalitetnih poslovnih kontaktov in poslovnih priložnosti!

Prijavite se na brezplačni webinar! Potekal bo v torek, 1. februarja, ob 13. uri.

Zakaj se udeležiti webinarja?

Na webinarju boste izvedeli:

  • kako najti ključne informacije o vaših kupcih in njihovi nakupni poti,
  • kako nagovarjati vaše potencialne kupce prek spleta,
  • kako kratkoročno postaviti dobro osnovo za nabiranje kvalitetnih poslovnih kontaktov,
  • kako se dolgoročno osredotočati na digitalna orodja in z njihovo pomočjo pridobivati ter ustvarjati nove poslovne priložnosti in partnerstva.

Bodite opazni in predstavite
svojo ponudbo tudi brez sejmov.

Sejem in splet sta zgolj in samo marketinška kanala. Pri prvem imamo čim bolj opazno in dodelano stojnico, na spletu pa pristajalno stran. Pri obeh moramo izbrati prave nagovore, se prikazati v najboljši luči in navdušiti do te mere, da dobimo nov kontakt. Naj vam pri tem pomagamo!

Predavala bosta:

Rok je strokovnjak in svetovalec z večletnimi izkušnjami na področju digitalnega marketinga.

Deluje na različnih nivojih, od postavljanja prvih digitalnih temeljev do izvajanja kompleksnih marketinško-prodajnih strategij za velike in male naročnike. Njegove izkušnje obsegajo širok nabor industrij. V preteklosti je uspešno sodeloval s srednje velikimi in velikimi B2B podjetji doma in v tujini, kot so Boxmark, Intralightning, Medex, Better in Rem. Črpanje edinstvenega znanja in izkušenj iz vsakega projekta mu služi kot navdih za nadaljnje učenje in rast, nove ideje pa z veseljem deli z drugimi.

rok

Aljoša je vodja performance marketinga s številnimi uspešno izvedenimi digitalnimi projekti za domače in tuje naročnike iz B2B, B2C in B2G segmenta.

Ima dolgoletne izkušnje s projekti na področju digitalne strategije, spletnega oglaševanja in analitike, optimizacije konverzije (CRO in UX) ter marketinške avtomatizacije. Sodeloval je s podjetji, kot so Ford, XXXLesnina, Better, Medex, Abanka, Triglav Skladi, Boxmark, Pikapolonica, Red Bull, AMZS in številnimi drugimi. Poleg vodenja performance ekipe na Madwise deluje tudi kot eden izmed predavateljev za digitalno diplomo po programu Dublin Marketing Institute pri podjetju OpenIT.

rok

Zakaj je ravno zdaj pravi čas?

Danes se podjetja in blagovne znamke po vsem svetu privajajo na novo realnost. Ena izmed največjih sprememb je premik k digitalnim aktivnostim. Vložek v B2B digitalno oglaševanje se je v letu 2021 povečal za 10 %, kar znaša več kot 9 milijard dolarjev. To pomeni, da je digitalna krajina postala še bolj nasičena, pridobivanje novih kakovostnih leadov pa je vsako leto težje in dražje. Zato je še toliko bolj pomembno, da se pravočasno pripravite in novo poslovno leto začnete z novimi digitalnimi rešitvami, s pomočjo katerih si boste ustvarili nove poslovne priložnosti.

pravi cas

Pogosta vprašanja

Ali bo webinar potekal v živo?
Webinar bo potekal prek spleta ​​– v torek, 1. februarja, ob 13. uri.
Kako dolgo bo trajal webinar?
Webinar bo trajal približno eno uro.
Kje si bom lahko ogledal/-a webinar?
Webinar si boste lahko ogledali prek aplikacije Zoom. Ob prijavi vam bomo povezavo do dogodka poslali na vaš e-mail.
Ali bom lahko po koncu webinarja Roku postavil/-a dodatna vprašanja?
Da. Rok bo po koncu predstavitve namenil nekaj časa za odgovarjanje na vaša vprašanja. Lahko pa mu jih boste postavili že med samim webinarjem.
Ali bom lahko dostopal/-a do prezentacije?
Da. Po koncu webinarja bomo vsem udeležencem poslali tudi prezentacijo.
sejmi

Vas zanimajo dodatne podrobnosti?

Pošljite nam vprašanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.