Splošni pogoji uporabe

Splošni pogoji opisujejo, določajo in urejajo uporabo vsebin in storitev spletnega mesta madwise.si (v nadaljevanju: spletno mesto).

Spletno mesto je v lasti in upravljanju družbe MAD37 d.o.o. 

Pridržujemo si pravico do spremembe katerega koli dela spletnega mesta in izbrisa katerega koli dela vsebine, brez vnaprejšnjega obvestila.

 

Uporabniki spletnega mesta

Uporabnik je vsaka oseba, ki obišče spletno mesto in ga na kakršen koli način uporablja. Uporaba se omogoča nedoločenemu številu uporabnikov, ki sprejmejo storitev na način, pod pogoji in v skladu s temi pogoji.

 

Avtorske pravice

Brez predhodnega pisnega dovoljenja ponudnika se vsebin ne sme reproducirati, spreminjati, prepisovati, znova objavljati in razširjati.

 

Uporaba vsebin

Vso objavljeno vsebino uporabniki uporabljajo na lastno odgovornost. Ponudnik storitve se bo potrudil zagotoviti točnost in ažurnost vseh vsebin a za to ne odgovarja.

 

Dostopnost spletnega mesta

Pridržujemo si pravico do ustavitev v dostopu do spletnega mesta zaradi tehničnih razlogov vzdrževanja in zamenjave opreme. Ne zagotavljamo dostopnosti do spletnega mesta ob morebitnih izpadih v omrežjih ali kakršnih koli izpadih, napakah, drugih tehničnih motnjah ali prekinitvah delovanja.

 

Pogoji poslovanja

Pridržujemo si pravico, da povpraševanje po katerikoli storitvi ki jo ponuja na spletnem mestu, iz kakršnihkoli razlogov zavrnemo. Prav tako si pridržujemo pravico, da ne odgovorimo na katerokoli sporočilo, ki ga prejmemo prek spletne strani.

 

Povezave

Spletne strani, na katere s povezavami kaže spletno mesto, niso pod našim nadzorom in zato ne nosimo odgovornosti za informacije, ki se nahajajo na povezanih spletnih straneh.

Varovanje zasebnosti

Uporabnik se strinja, da se njegovi podatki, ki jih je posredoval ponudniku, uporabijo na način in v namene, opisane v nadaljevanju teh pogojev.

Avtomatsko zbiramo podatke o uporabi teh strani, predvsem podatke, katere strani so največkrat obiskane, koliko obiskovalcev dnevno obišče te strani in koliko časa obiskovalci ostanejo na posamezni strani ter ostale morebitne podatke, posredovane preko anketnih ali drugih spletnih obrazcev. Podatke o obiskanosti uporabljamo za lastne potrebe.

Ti podatki se obdelujejo za potrebe obveščanja o storitvi, produktih, vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov ponudnika ter za segmentacijo, raziskavo trga, obveščanje o komercialnih in nekomercialnih ponudbah, novostih, ugodnostih, za druge trženjske namene. 

Zavezujemo se, da bomo varovali zaupnost osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta. Zbrane podatke bomo uporabili izključno za izboljšanje uporabe spletnega mesta ter v namene, za katere jih bodo posredovali uporabniki spletnega mesta.

Osebni podatki se bodo zbirali, obdelovali in hranili v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in General Data Protection Regulation.

Več o spletnih piškotkih, ki se uporabljajo na tem spletišču si lahko preberete tukaj.

Vse pritožbe in reklamacije ustrezno rešujemo. V primeru utemeljenih pritožb se zavezujemo, da jih bomo odpravili v zakonsko določenem času in o tem obvestili uporabnika.

MAD37 d.o.o.

Tržaška cesta 2

1000 Ljubljana