S prenovo strani do vrhunske športne izkušnje


Ste mislili, da je televizija imuna na digitalne novosti?

Gledalci Šport TV so izjemno digitalno napredni in cenijo kakovostne vsebine v kakovostnih formatih. Tako se je prva slovenska športna televizija odločila, da jim ponudi brezhibno izkušnjo tudi na digitalnih širjavah.

Šport TV - prenova spletne strani

 

Pričeli smo mobilno!

Pri načrtovanju spletne strani (in katerekoli druge digitalne aktivnosti) izhajamo iz obiskovalcev in uporabnikov. Tistih, ki jih  mora spletna izkušnja osrečiti. Pri Šport TV se je izkazalo, da zajeten odstotek vseh obiskovalcev do strani dostopa prek mobilnih naprav. Tako smo najprej zasnovali brezhibno izkušnjo zanje. Mobile first FTW!

Šport tv - mobile first načrtovanje

 

Nato pa se je športno navdušenje razširilo tudi na zaslone računalnikov.

Šport TV - desktop design

 

Športni portal, pisan na vašo kožo

Greh bi bil, če ne bi izkoristili priložnosti personalizacije, ki jih ponuja digital. Tako si na novem sportnem portalu lahko izberete, katere novice boste prejemali in s katerimi vsebinami boste na tekočem. Precej fino, kajne? 🙂

Šport TV - personalizirane vsebine

 

Tudi forum je dobil novo preobleko

Šport TV forum je legendaren … in precej obsežen. V letih aktivnega sodelovanja uporabnikov se je nabralo veliko navijanja, razmišljanja, komentiranja in navduševanja. A velik obseg podatkov ni nobena ovira, da ne bi tudi da del spletne strani dobil osvežene podobe, ki si jo zasluži.

Šport TV forum redesign

 

Tudi vi razmišljate, da bi svojim obiskovalcem ponudili vrhunsko uporabniško izkušnjo? Oglejte si našo metodo dela in se nam oglasite!

 

 

Prenesite si 26 NASVETOV ZA PRENOVO SPLETNEGA MESTA!

Kupci danes pričakujejo učinkovite spletne strani, ki se hitro naložijo, brezhibno delujejo na mobilnih napravah in vse informacije ponudijo na dlani. Da prenova ne bo zahteven projekt, smo vam pripravili 26 uporabnih nasvetov, kako prenoviti spletno mesto brez bolečin.

  • Kako do prodajno uspešne spletne strani?
  • Ključne lastnosti uporabnikom prijaznih strani
  • Navodila za izvajalce

Vas zanima več o prenovi spletne strani?

Brezplačno si prenesite vodič 26 nasvetov za prenovo spletne strani in si zagotovite spletno stran, ki vam bo pomagala do poslovnih rezultatov.

Vpišite svoj elektronski naslov in vodič bo pri vas v trenutku!