Novi Rog Pony – ponovno rojstvo legende


Na vse naše projekte smo ponosni, o tem ni dvoma. Ob nekaterih zgodbah pa se nam nariše še posebej širok nasmeh, včasih tudi nostalgičen. Novi stari Pony je vsekakor ena izmed njih. Kar malce počaščeni smo. 

Ste vedeli, da je bil prvi Pony izdelan že leta 1953? Veliko časa je imel, da se vsede v srca naših staršev. Sedaj pa je čas za novo generacijo legendarnih koles!

Velenjsko podjetje je znani obliki dodalo moderno kakovost z vrhunsko tehnologijo in premium materiali. Za spletno prisotnost novega Ponyja, takšno, ki pritiče legendi, pa smo poskrbeli mi.

Najprej je bila uporabniška izkušnja

Podrobno smo preučili Ponyjevo ciljno publiko – od vseh nostalgičnih poznavalcev do malce mlajših, ki se časov prvega Ponyja pač ne morejo spomniti. Razumejo pa kakovost in zase želijo le najboljše. Informacije na novi spletni strani smo razporedili logično in prijazno.

Rog Pony uporabniki

 

Premium od začetka do konca

Spletno mesto rogbikes.com upošteva vse zapovedi sodobnega, čistega in funkcionalnega oblikovanja. Obiskovalcu in obiskovalki predstavi Ponyjevo zgodbo v kakovostni sliki, besedi in videu, nato pa ga povabi k ogledu posameznih koles.

Rog Pony nova spletna stran

 

 

Glede na barve, funkcionalnosti in modele lahko obiskovalec izbira med 28 kombinacijami – ni vrag, da ne bo našel pravega zase! 🙂 V pomoč pa mu je tud jasen in pregleden primerjalnik.

Rog Pony Primerjalnik

 

Nakup novega Ponyja je enostaven. V treh korakih pametni vmesnik naročniku pomaga pri izpolnjevanju in poskrbi, da je dela čim manj in da ni prostora za kakšno zmedo.

Rog pony - nakupni proces

 

Prilagojenost spletnega mesta za vse napreve je samoumevna. Saj smo vendar leta 2017.

Rog Pony - mobile friendly

 

Imate tudi vi produkte in storitve, ki si zaslužijo vrhunski spletni nastop? Potrebujete brezhibno spletno trgovino? Oglejte si, kako se lotevamo našega dela in se nam oglasite!

Prenesite si 26 NASVETOV ZA PRENOVO SPLETNEGA MESTA!

Kupci danes pričakujejo učinkovite spletne strani, ki se hitro naložijo, brezhibno delujejo na mobilnih napravah in vse informacije ponudijo na dlani. Da prenova ne bo zahteven projekt, smo vam pripravili 26 uporabnih nasvetov, kako prenoviti spletno mesto brez bolečin.

  • Kako do prodajno uspešne spletne strani?
  • Ključne lastnosti uporabnikom prijaznih strani
  • Navodila za izvajalce

Vas zanima več o prenovi spletne strani?

Brezplačno si prenesite vodič 26 nasvetov za prenovo spletne strani in si zagotovite spletno stran, ki vam bo pomagala do poslovnih rezultatov.

Vpišite svoj elektronski naslov in vodič bo pri vas v trenutku!