V enem letu od 0 do 1.500 kupcev


Odslej smo vedno čisti, dišeči in namazani z najboljšimi žavbami. Po željah zahtevne (toda zelo prijazne) naročnice smo ustvarili podobo nove znamke Milnica.si ter postavili ustvarjalni blog in spletno trgovino!

Spletno mesto Milnica.si je sestavljeno iz bloga in spletne trgovine ter dodatnih podstranih, ki jih Milnica uporablja za dodatne informacije, pogosta vprašanja, mailinge in podobno.

Milnica omogoča enostavno administracijo in urejanje produktov ter objavljanje novih vsebin. Ta del se nam zdi še posebej pomemben, saj se na uporabniško izkušnjo upravljalce spletne strani večinoma pozablja. Stran, ob kateri izgubljamo živce in nas s svojimi kapricami pri urejanju bolj ovira, kot kaj drugega, je bolj slaba naložba.

Spletna trgovina ima vgrajeno analitiko za spremljanje obnašanja obiskovalcev – na tej podlagi naročnica lažje sprejme odločitev, kaj obiskovalce zanima, kateri recepti so bolj privlačni, kakšne kombinacije izdelkov se kupujejo skupaj in podobno. Del trgovine so tudi moduli za poštnino, pošiljanje, kupone in druge funkcionalnosti, ki v spletnih trgovinah pridejo prav.

Da ne bomo predolgi, vas vabimo, da Milnico preklikat tudi sami (ne prevzemamo odgovornosti, če se ne boste mogli upreti ustvarjalnemu klicu): www.milnica.si.

 

Milnica-1

 

Milnica-2

 

Milnica-3

Prenesite si 26 NASVETOV ZA PRENOVO SPLETNEGA MESTA!

Kupci danes pričakujejo učinkovite spletne strani, ki se hitro naložijo, brezhibno delujejo na mobilnih napravah in vse informacije ponudijo na dlani. Da prenova ne bo zahteven projekt, smo vam pripravili 26 uporabnih nasvetov, kako prenoviti spletno mesto brez bolečin.

  • Kako do prodajno uspešne spletne strani?
  • Ključne lastnosti uporabnikom prijaznih strani
  • Navodila za izvajalce

Vas zanima več o prenovi spletne strani?

Brezplačno si prenesite vodič 26 nasvetov za prenovo spletne strani in si zagotovite spletno stran, ki vam bo pomagala do poslovnih rezultatov.

Vpišite svoj elektronski naslov in vodič bo pri vas v trenutku!