Lepote Jadrana kjerkoli in kadarkoli


Liberty Adriatic je vodilna DMC agencija, ki skrbi, da naše lepote obiščejo še tako zahtevni gostje. Ti si želijo nepozabnih doživetij v brezhibni organizaciji. Obstoječe stranke že poznajo Liberty Adriatic in njihovo raven storitve – od poglobljenega poznavanja destinacij do zanesljivosti in vrhunske kakovosti. Nove potencialni klienti pa tega vtisa na prejšnjem spletnem mestu agencije niso mogli dobiti.

Želje naročnika

Ekipa Liberty Adriatic je imela dve poglavitni želji:

  • primerno izpostaviti čudovita doživetja, ki jih ponuja jadranska regija, ter
  • obiskovalcu olajšati rezervacijo preko spleta.

Liberty Adriatic foto

Na predhodnem spletnem mestu namreč ključni CTA momenti, kot je oddaja povpraševanja, niso bili jasno izpostavljeni. Obiskovalec pa tudi ni dobil jasnih odgovorov, zakaj oddati povpraševanje. Obrazec za oddajo pa je bil kar dolg in tako zniževal tako želeno konverzijo.

Cilj prenove spletne strani je bil zelo posloven: pridobiti več povpraševanj

Rešitev: Uporabniku prijazno spletno mesto

Izzive agencije Liberty Adriatic smo rešili s prenovljenim in odzivnim spletnim mestom, ki že prvič očara obiskovalca. Pri njem zbudi zaupanje v podjetje in kakovost storitev.

Liberty Adriatic Front page


Sodobno spletno mesto z optimizirano nakupno potjo zanesljivo prevsema svojo vlogo v prodajnem procesu podjetja, obenem pa ga je izjemno lahko upravljati in posodabljati.  

Liberty Adrtiatic - destinacije

Uspeh: Zadovoljni naročnik

Spletna stran je bila lansirana pred kratkim, tako da za številčne uspehe še ni bilo časa. Nam je pa naročnik poslal super impresivno zahvalno košaro. #teamawesome je navdušen! <3

Liberty Adriatic darilna košara

 

Prenesite si 26 NASVETOV ZA PRENOVO SPLETNEGA MESTA!

Kupci danes pričakujejo učinkovite spletne strani, ki se hitro naložijo, brezhibno delujejo na mobilnih napravah in vse informacije ponudijo na dlani. Da prenova ne bo zahteven projekt, smo vam pripravili 26 uporabnih nasvetov, kako prenoviti spletno mesto brez bolečin.

  • Kako do prodajno uspešne spletne strani?
  • Ključne lastnosti uporabnikom prijaznih strani
  • Navodila za izvajalce

Vas zanima več o prenovi spletne strani?

Brezplačno si prenesite vodič 26 nasvetov za prenovo spletne strani in si zagotovite spletno stran, ki vam bo pomagala do poslovnih rezultatov.

Vpišite svoj elektronski naslov in vodič bo pri vas v trenutku!