Le klik do jasnega vida


Brezhiben vid je vsekakor želja vsakega posameznika in posameznice in na spletu je na voljo že ogromno informacij. Kako se odločiti, katerim zaupati, kam na pregled, kateri so naslednji koraki? Vrhunski strokovnjaki danes potrebujejo tudi vrhunski spletni nastop, ki obiskovalcem ponudi želene odgvoore in jim pomaga pri odločitvah.

Očesni center VIDIM je specializiran za operacije za odpravo dioptrije, odlični pa so tudi pri ostalih očesnih operacijah, diagnostiki in zdravljenju očesnih bolezni.

Vidim vstopna stran

 

Izziv naročnika

Včasih čisto decentno spletno mesto ne opravlja več svoje funkcije.

Ključni cilj prenove spletne strani je bilo generiranje novih, kakovostnih leadov v vseh segmentih storitev. Z namenom povečanja prodaje, seveda.

Rešitev

Ni treba, da je komplicirano. Sodobno spletno mesto mora delovati. Poleg prenovljene, prečiščene podobe smo za Vidim.si pripravili CTA, ki deluje.

Vidim kontaktni obrazec

Naročilo na pregled je uporabniku enostavno, obenem pa Očesnemu centru priskrbi vse informacije, ki jih potrebuje.

 

Vidim anketa

 

Operacija za odpravo dioptrije je ena ključnih Vidim storitev. Z njo pa je povezanih kar nekaj vprašanj, strahov in morda nejasnosti. Poleg bogate vsebine na spletni strani smo pripravili tudi enostavno, a informativno anketo, ki potencialnega pacienta vodi po postopku in mu pomaga do odločitve.

 

Vidim

 

Na novi spletni strani Vidim.si tako lahko hitro izvemo vse o odpravi dioptrije in vsem, kar se tiče oči. Naročilo na pregled pa je le en klik stran.

 

Lead generation vodič banner 2

Prenesite si 26 NASVETOV ZA PRENOVO SPLETNEGA MESTA!

Kupci danes pričakujejo učinkovite spletne strani, ki se hitro naložijo, brezhibno delujejo na mobilnih napravah in vse informacije ponudijo na dlani. Da prenova ne bo zahteven projekt, smo vam pripravili 26 uporabnih nasvetov, kako prenoviti spletno mesto brez bolečin.

  • Kako do prodajno uspešne spletne strani?
  • Ključne lastnosti uporabnikom prijaznih strani
  • Navodila za izvajalce

Vas zanima več o prenovi spletne strani?

Brezplačno si prenesite vodič 26 nasvetov za prenovo spletne strani in si zagotovite spletno stran, ki vam bo pomagala do poslovnih rezultatov.

Vpišite svoj elektronski naslov in vodič bo pri vas v trenutku!