Dobro kot nekoč

Brez težav bi verjeli, da vrhunske mesnine odličnega porekla ne potrebujejo posebne predstavitve. Kakovost govori sama zase. A Mesar Anton iz Kamnika razume, da so njegovi kupci napredni in zahtevni – ne le pri svoji hrani, temveč tudi pri njeni izbiri in pripravi

Ni presenečenje, da danes splet igra izjemno veliko vlogo pri raziskovanju najboljšega kosa mesa in najboljše pogostitve za naše najdražje. Mesar Anton se je na nas obrnil z željo po spletnem nastopu, ki bo ustrezno izražala njegovo zgodbo, odlično kakovost in predanost.

 

Najprej je bila strategija

In Mesar Anton ne dela ničesar na pol. Tudi prenove celostnega spletnega nastopa se je lotil premišljeno – z digitalno strategijo. Preučili smo njegove kupce in njihove digitalne preference in nastal je roadmap, ki mu pri pripravi digitalnih aktivnosti sledimo, obenem pa ga optimiziramo s povratnimi informacijami, ki nam jih omogoča digital.

Naslednji korak je bila prenova spletne strani.

Potem pa smo se zakopali v načrtovanje

Kako predstaviti zgodbo, izdelke, pripravo odličnega mesa?

Kaj izpostaviti?

Na kakšen način?

Mesar Anton - Izdelki

S pomočjo žičnih okvirjev smo pripravili strukturo informacij, ki poskrbi za kar najboljšo uporabniško izkušnjo

 

Interaktivni pujs in teliček

Se spomnite, ko smo govorili o uporabi spleta pri izbiranju najboljšega kosa mesa? Digital omogoča čudovita orodja za predstavitev informacij na prijeten, pa tudi zabaven način.

Na novi spletni strani Mesarja Antona sedaj lahko vedno preverite, kateri kos pujsa ali goveda je najboljši za vašo naslednjo kulinarično pustolovščino!

Mesar Anton - interaktivni pujs

 

Recepti, ob katerih si boste obliznili prste!

Ob vseh navdušujočih zgodbah in klikabilnih pujsih pa imamo še vedno najraje čisto konkretne nasvete, kako Antonovo meso res dobro pripraviti. Tako lahko med njegovimi Recepti vedno navdih za naslednjo pojedino.

Mesar Anton - Recepti

 

Mesar Anton - klobase

 

PS: Avtorica izjavlja, da je ob pripravi pričujoče referenčne zgodbe iskreno uživala 🙂

 

 

Prenesite si 26 NASVETOV ZA PRENOVO SPLETNEGA MESTA!

Kupci danes pričakujejo učinkovite spletne strani, ki se hitro naložijo, brezhibno delujejo na mobilnih napravah in vse informacije ponudijo na dlani. Da prenova ne bo zahteven projekt, smo vam pripravili 26 uporabnih nasvetov, kako prenoviti spletno mesto brez bolečin.

  • Kako do prodajno uspešne spletne strani?
  • Ključne lastnosti uporabnikom prijaznih strani
  • Navodila za izvajalce